“Δεν διδάσκουμε μόνο άθληση, δεν κάνουμε μόνο αγώνες, δεν δίνουμε απλά ζώνες. Το TAEKWON-DO είναι τρόπος ζωής για εμάς.”

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Ο Γιάννης Ασλανίδης σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα της Αθλητικής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας στη Γερμανία. Η πρώτη επαφή με το TAEKWON-DO ήταν το 1989 στο Μόναχο της Γερμανίας στο παραδοσιακό σύστημα Kwon, Jae-Hwa. Από το 1993 αρχίζει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα όπου γίνεται συνιδρυτής της πρώτης σχολής Kwon, Jae- Hwa στην Αθήνα με το δάσκαλό του Ευστράτιο Παπαδέλλη. Έκτοτε συνεχίζει τη δράση του συμμετέχοντας σε μεγάλα σεμινάρια στο εξωτερικό και διδάσκοντας TAEKWON-DO στον Ελληνικό στρατό, στη Γερμανικη σχολή Αθηνών-Deutsche Schule Athen, στην Ελληνογερμανική Αγωγή στη Παλλήνη Αττικής, στο Παλλάδιο στη Νέα Σμύρνη Αθήνας,  στο Corpus Αθήνα, στο Nautilus club κ.α.

Το 2006 ιδρύει την πρώτη σχολή TAEKWΟN-DO Kwon, Jae- Hwa στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συνεχίζει να δίχνει την αγάπη του για το TAEKWON-DO μέχρι σήμερα διδάσκοντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια όπως στο  Bad Toelz Γερμανία (1500 αθλητές), επίσκεψη στην Κορέα με υποδοχή του προέδρου της Kukkiwon, κ.α. Τo 2018 αποκτά στη Γερμανία παρουσία του Υπουργού  Eσωτερικών και Aθλητισμού της Βαυαρίας J.Herrmann το 5.DAN και τον τίτλο του Grand Master από τον Μεγάλο Δάσκαλο του συστήματος Ευστράτιο Παπαδέλλη.